Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Audere Watch (hierna “wij”, “ons” of “onze”) en de klant (hierna “jij” of “je”) die betrekking hebben op de aankoop van producten via onze website. Door onze website te gebruiken en/of een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

2. Producten en Bestellingen

Onze producten worden zo nauwkeurig mogelijk beschreven op onze website. Echter, we kunnen niet garanderen dat alle afbeeldingen en beschrijvingen volledig accuraat zijn. We behouden ons het recht voor om bestellingen te annuleren en terug te betalen in het geval van fouten of als een product niet beschikbaar is.

3. Prijzen en Betaling

Alle prijzen op onze website zijn in euro’s en zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. De totaalprijs, inclusief eventuele verzendkosten en belastingen, wordt weergegeven bij het afrekenen. Betaling dient te worden gedaan via de beschikbare betalingsmethoden op onze website.

4. Levering en Verzending

We streven ernaar om bestellingen binnen Nederland binnen 2-3 werkdagen te verzenden en internationale bestellingen binnen 5-10 werkdagen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor vertragingen die buiten onze controle liggen. Verzendkosten worden bij het afrekenen berekend en toegevoegd aan de totaalprijs.

5. Retouren en Restituties

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren, op voorwaarde dat de producten ongebruikt zijn en in hun originele verpakking zitten. In het geval van een retourzending, ben je verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Restituties worden binnen 14 dagen na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product uitgegeven.

6. Garantie

We bieden een garantie van [garantieperiode] op al onze horloges tegen fabricagefouten. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door ongelukken, onjuist gebruik of normale slijtage.

7. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade, inclusief maar niet beperkt tot verlies van gegevens of winstderving, gerelateerd aan of voortvloeiend uit het gebruik van onze producten of website.

8. Privacy

We respecteren je privacy en verwerken je persoonlijke gegevens alleen in overeenstemming met ons Privacybeleid, dat op onze website kan worden geraadpleegd.

9. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en handelsmerken, is ons eigendom of het eigendom van onze licentiegevers en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Geen enkel deel van de website mag worden gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht of anderszins geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

10. Toepasselijk Recht en Bevoegde Rechter

Deze Algemene Voorwaarden en alle overeenkomsten tussen jou en ons worden beheerst door Nederlands recht. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene Voorwaarden of dergelijke overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland.

11. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen. De meest recente versie van de Algemene Voorwaarden is altijd beschikbaar op onze website. Door onze website te blijven gebruiken of door een bestelling te plaatsen na een wijziging van de Algemene Voorwaarden, ga je akkoord met de gewijzigde Algemene Voorwaarden.

12. Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op.