Verzendingen

Verzendingen

Bij Audere Watch begrijpen we hoe belangrijk het is om je nieuwe horloge snel en veilig te ontvangen. Daarom hebben we een betrouwbaar en effici├źnt verzendproces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt.

Verzendkosten

Wij bieden gratis verzending aan op alle bestellingen binnen Nederland. Voor internationale zendingen worden verzendkosten in rekening gebracht, die worden berekend tijdens het afrekenen.

Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen geleverd. Internationale bestellingen kunnen 5-10 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de bestemming en douane-procedures.

Orderbevestiging en tracking

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling en een unieke trackingcode. Je kunt je bestelling volgen via de link die we in deze e-mail verstrekken.

Retourneren en ruilen

We hopen dat je tevreden bent met je Audere horloge. Mocht je echter een item willen retourneren of ruilen, dan kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst doen. Zorg ervoor dat het product in originele staat en verpakking is.

Als je nog vragen hebt over ons verzendproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen.